top of page

D&B The Mobility Group draait prestigieus klantevenement in Amsterdamse binnenstad

In de week van 15 mei heeft D&B The Mobility Group als mobiliteitspartner van één van haar grote, internationale klanten gedurende een 5 daags relatie-evenement het gehele VIP-vervoer van ruim 150 internationale, hooggeplaatste gasten van A tot Z vormgegeven. Het evenement was van een dusdanige aard dat het Rijksmuseum en haar omgeving en een deel van de Herengracht gedurende een periode exclusief ten behoeve van dit evenement werden afgesloten voor publiek.

Klantevenement in Amsterdamse binnenstad - D&B The Mobility Group

Gedurende de 5 dagen van het relatie-evenement werden 65 Mercedes S en V klasse limousines ingezet om het vervoer van de diverse hooggeëerde gasten van en naar de diverse evenementenlocaties in de Nederlandse hoofdstad zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op vele momenten gedurende het evenement vormde de enorme rijen Mercedes voertuigen die door de stad bewogen een ware bezienswaardigheid voor zowel de vele toeristen als de lokale bevolking.

Chauffeurs & Auto's Klantevenement Amsterdam - D&B The Mobility Group

Ten behoeve van dit internationale evenementen werkte D&B The Mobility Group nauw samen met o.a. het VIP Centre Schiphol, het Waldorf Astoria in Amsterdam, mobiliteitspartner Marcus Executive Car Service en parkeerspecialist MZ Verkeer.

Na afloop van het evenement werd door de klant medegedeeld dat zij niet eerder een evenement hebben meegemaakt waarbij de logistieke uitvoer op een dusdanig hoog en professioneel niveau had plaatsgevonden.

Impressie Klantevenement Amsterdam - D&B The Mobility Group

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page