top of page

D&B The Mobility Group breidt samenwerking met Schiphol uit


D&B The Mobility Group breidt samenwerking met Schiphol uit

Schiphol ontwikkelt zich en bouwt een nieuwe Pier en Terminal. Dat is een grote verbouwing die veel ruimte vraagt. Dit heeft ook invloed op het parkeren op Schiphol. Om ervoor te zorgen dat ook na 1 oktober alle gasten van Schiphol goed terecht kunnen op de luchthaven is er – in nauwe samenwerking met D&B The Mobility Group – een nieuw parkeeraanbod gedefinieerd.


D&B The Mobility Group verwacht met dat nieuwe parkeeraanbod het komend jaar vele auto’s extra gaan parkeren. Daarbij introduceren we in samenwerking met Schiphol een geheel nieuwe videostraat, waarmee – bij aankomst op het parkeerterrein – de auto van de gast van alle kanten wordt vastgelegd. Zo weet de gast zeker dat de auto in precies dezelfde staat is als toen hij of zij de autosleutel voor valet parking bij D&B achterliet. Deze informatie wordt veilig opgeslagen en is op aanvraag beschikbaar.

Zie hier de laatste updates vanuit Schiphol.


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page