top of page

D&B The Mobility Group benadrukt duurzame ambitie met behalen ISO 14001


D&B The Mobility Group DB benadrukt duurzame ambitie met behalen ISO 14001

D&B The Mobility Group benadrukt duurzame footprint middels het behalen van milieumanagementsysteem ISO 14001. “Wij willen iets goeds toevoegen bij onze opdrachtgevers en dat doen wij niet door ongevoelig te zijn voor hetgeen om ons heen gebeurt.”

Natuurlijk willen wij allemaal dichter bij huis werken, vinden wij vervuiling van het milieu onacceptabel en zijn wij bereid om te kijken naar de footprint die wij achterlaten op onze planeet. Tegelijkertijd worden wij als mens steeds mobieler en is het een uitdaging om – in een tijd waarin wij altijd onderweg zijn – dit op een manier te doen waarbij wij streven naar een manier waarop onze negatieve invloed op omgeving en milieu zo klein mogelijk is.

“ISO 14001 geeft ons extra alertheid om de relatie met onze omgeving te verbeteren en verder te ontwikkelen. Wij worden uitgedaagd om onze ambitie om vooruit te lopen op de status quo waar te maken”, zo reageert Floris Harms, General Manager van D&B The Mobility Group. D&B The Mobility Group investeert in elektrisch vervoer. Zo is de Tesla S reeds onderdeel van het wagenpark en worden diverse shuttle diensten elektrisch uitgevoerd.

Tegelijkertijd worden de chauffeurs van D&B opgeleid in “het groene rijden” en zet men technology in om de meest efficiënte route en snelheid te berekenen in geval van de valet parkings waartoe D&B wordt ingehuurd. “Er zal altijd een noodzaak zijn om van A naar B te reizen, maar daarbij zullen wij altijd kijken naar de meest duurzame manier om dit te doen”, aldus Harms van D&B.

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page