top of page

D&B in Peace of Paper van War Child


Peace of Paper War Child - D&B The Mobility Group

Bekijk via deze link de digitale versie van Peace of Paper op de website van War Child.

Peace of Paper is een papieren nieuwsbrief van War Child die twee keer per jaar uitkomt. Hierin licht War Child projecten, programma’s en samenwerkingen uit die ze mede dankzij hun (Business) Friends, Partners en Supporters kunnen realiseren. In deze editie komt Sander de Meester van D&B The Facility Group aan het woord.

D&B The Facility Group is al jarenlang Business Friend van War Child. Zij zijn uitgegroeid tot integraal facilitair dienstverlener waar toonaangevende service voorop staat. We spreken Sander de Meester, Director Marketing & Communications: “D&B levert een belangrijke bijdrage aan het creëren van een geweldige werkomgeving. De werkomgeving heeft een grote invloed op het imago van een organisatie, het binden en boeien van talent en op de medewerkerstevredenheid. Wij brengen beleving naar kantoren”.

Waar staat D&B voor?

“Derek en Bas. Zij begonnen een studentchauffeursbedrijf, 21 jaar geleden. Dat kleine, sympathieke bedrijfje maakte een groei door tijdens hun studententijd”, vertelt Sander. Sander stapte later als derde compagnon in. D&B werkt uitsluitend met vooruitstrevende bedrijven. Sander: “We vinden het essentieel dat bedrijven een hoge waarde toekennen aan de werkomgeving. Een bedrijf moet daarin willen investeren. Facilitaire dienstverlening is veranderd. Tegenwoordig is het vaak een onderdeel van de core business binnen bedrijven. Bedrijven vragen zich af: ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik morgen nog steeds in staat ben om talent aan mijn bedrijf te binden?’. D&B gelooft dat mensen echt het verschil maken in hoe succesvol een bedrijf kan zijn.”

De relatie met War Child

Sinds 14 jaar steunt D&B oorlogskinderen. Sander: “In de hospitality is een sterk inlevingsvermogen belangrijk. Als hospitality organisatie zit dat in ons DNA. Dat brengt direct een stuk maatschappelijk besef. Dat leidde ons naar het steunen van een goed doel.”

De connectie tussen War Child en D&B wordt door Sander treffend omschreven: “Aan het einde van de dag draait het om de beleving. Als je mooie dingen beleeft, dan draag je die mee. Het heeft een impact. We denken allemaal na over datgene dat een impact op ons heeft achter gelaten. En als we ouder worden, kunnen we hopelijk terugkijken op een film met positieve ervaringen die we hebben mee mogen maken. We realiseren ons bij D&B dat dit voor oorlogskinderen totaal anders ligt. Kinderen die opgroeien in oorlog, daar verandert die mooie film al heel vroeg. Dat raakt ons. Door War Child te steunen, denken we bij te kunnen dragen aan een grotere kans op een klein beetje geluk voor deze kinderen”.

Impactvol geluid

“Willemijn Verloop liet een zeer relevant en impactvol geluid horen, jaren geleden. Over kinderen die kampen met oorlog. Voordat zij daarover uitgebreid begon te communiceren, was het nog een ‘ver van-je-bed show’. Maar toen kindsoldaten in beeld kwamen, wilden we bij D&B ook iets voor de kinderen betekenen. Iets dat een blijvende impact heeft. Het werk van War Child is zo eerlijk en direct. Er zit echt een persoon aan de andere kant van de donatie. Daarom steunen we War Child consequent.”

D&B heeft de samenwerking met War Child tot dit moment nog niet via haar eigen communicatiemiddelen gecommuniceerd. “We lopen niet te koop met een ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen-vinkje’. Wel gaan we intern meer awareness creëren over onze inzet voor War Child. Dat zet collega’s namelijk aan om op hun eigen manier bij te dragen aan het goede doel.”

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page