top of page

D&B 20 jaar


D&B 20 jaar

Daar stonden we dan, 20 jaar geleden, aan de balie bij de Kamer van Koophandel. Onder onze arm: een grote dosis zelfvertrouwen en een zware rugzak opgeknoopt met verse studieboeken … Mevrouw, wij gaan een bedrijf beginnen. Oh heren… wat gaan jullie doen en hoe gaat het heten? Nou Mevrouw, wij starten een chauffeursbedrijf en, uh, we hebben nog geen naam. Heren, zonder naam geen bedrijf…

Oh, 1 seconde… H&H de eerste letters van onze achternamen, nee, weinig origineel… B&D, de eerste voorletters dan… nee dat is het ook niet. D&B.. ah, dat komt ons bekend voor uit de studieboeken, DNB De Nederlandse Bank, klinkt vertrouwenwekkend. En wellicht, als je het snel uitspreekt, kom je makkelijk binnen bij bedrijven voor commerciële zaken omdat ze denken dat je van De Nederlandse Bank bent… Mevrouw, we noemen het D&B!

Binnengekomen als groentjes… de deur uit als echte ondernemers. Achteraf bleek dit de beste beslissing uit ons leven. En nee, de afgelopen 20 jaar was zeker niet alleen maar ‘rozengeur en maneschijn’, natuurlijk waren er tegenslagen en hebben we ook fouten gemaakt… Maar terugkijkend, bekruipt ons het gevoel van grote trots. Een geweldig bedrijf dat groeit en bloeit, fantastische mensen die even enthousiast zijn als wij, een spirit die niet te evenaren is en een geweldige energie.

Dit blijven we nog heel lang doen…

Bas Hertz, CEO / Founder D&B

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page