A moving experience: D&B sponsort Pinkstertoernooi rolstoelhockey


Aanstaande zondag 20 mei vindt het eerste Pinkstertoernooi van Rolstoelhockeyclub Kennemer Keien plaats in Overveen. Deze club werd in 1984 op initiatief van hockeyclub Bloemendaal opgericht. 6 teams vanuit het gehele land zullen het op die dag tegen elkaar opnemen in de strijd om eeuwige roem. D&B The Mobility Group is één van de sponsoren. Wij wensen iedereen een fantastische dag vol sportiviteit.


Informatie


Zondag 20 mei 2018 – 1e pinksterdag.

Aanvang 1e wedstrijd is om 11.00 uur.

Finale begint om 16.30 uur.


Tetterode Sportcomplex

Tetterodeweg 15

2051 EG, Overveen


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram