A moving experience: D&B sponsort Pinkstertoernooi rolstoelhockey

18 May 2018

Aanstaande zondag 20 mei vindt het eerste Pinkstertoernooi van Rolstoelhockeyclub Kennemer Keien plaats in Overveen. Deze club werd in 1984 op initiatief van hockeyclub Bloemendaal opgericht. 6 teams vanuit het gehele land zullen het op die dag tegen elkaar opnemen in de strijd om eeuwige roem. D&B The Mobility Group is één van de sponsoren. Wij wensen iedereen een fantastische dag vol sportiviteit. 

 

Informatie

 

Zondag 20 mei 2018 – 1e pinksterdag.

Aanvang 1e wedstrijd is om 11.00 uur.

Finale begint om 16.30 uur.

 

Tetterode Sportcomplex 

Tetterodeweg 15

2051 EG, Overveen

 

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeurprivé chauffeur, valet parkingshuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Please reload

Zoeken op tags

Cases

Please reload

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram