top of page

2018: D&B The Mobility Group viert haar 25 jarig bestaan!


2018: D&B The Mobility Group viert haar 25 jarig bestaan!

D&B The Mobility Group werd in juni 1993 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere chauffeurs- en parkeerbedrijven van Nederland. Dit jaar kijken wij terug op onze rijke 25 jaar geschiedenis.


Wij zijn een eind gekomen sinds 1993. Het jaar waarin ook Bill Clinton als 42e president van de Verenigde Staten geïnstalleerd werd, Aston Martin haar DB7 introduceerde en het World Wide Web beschikbaar werd voor de wereld.


Vele nationale en internationale sterren, ministers, captains of industry en andere hoogwaardigheidsbekleders namen plaats op onze achterbank. Wij parkeerden ontelbaar veel auto’s tijdens de mooiste evenementen die Nederland rijk is. En we gaven mobiliteitsadvies en -ondersteuning aan een grote hoeveelheid schitterende organisaties.


Inmiddels zijn we met z’n vierhonderden. Chauffeurs, valet parkers, verkeersregelaars, hostesses en het team op kantoor.


Gedurende het gehele jaar 2018 zal ons zilveren jubileum gevierd worden met kortingsacties, evenementen en leuke of interessante content die verbonden is aan het 25 jarig bestaan van ons jonge, maar ervaren mobiliteitsbedrijf. Houd hiervoor onze jubileumpagina in de gaten!


Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking, shuttle service, event support en parkeerbegeleiding.

Comments


Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram
bottom of page