D&B The Mobility Group vervoert gasten van sponsor Omega tijdens EK Atletiek


Mede dankzij de grote publieke belangstelling en de goede Nederlandse prestaties zijn de Europese Kampioenschappen Atletiek in Amsterdam uitgemond in een groot succes. Nederland behaalde zeven medailles, waaronder vier gouden.

Eén van de hoofdsponsors is Omega. Zij verzorgde tevens alle timekeeping equipment tijdens het EK atletiek dat plaats vond in het Olympisch Stadion in Amsterdam. D&B The Mobility Group had de eer om – voor de Omega Swatch Group – het vervoer van genodigden rondom het EK te organiseren. In luxe limousines – geleverd door Audi Centrum Amsterdam – reden wij gedurende vier dagen de courtesy shuttle tussen de boutique shop in de P.C. Hooftstraat en het Olympisch Stadion.

Voor een overvol stadion sprintte Dafne Schippers vrijdagavond naar de overwinning op de 100 meter tijdens het EK atletiek. Met een mooie tijd van 10,90 was ze haar tegenstanders ver voor. ‘Kippenvel’ kreeg ze van het thuispubliek dat haar massaal toejuichte tijdens de race. Op naar Rio!

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram