Hilton Worldwide Senior Leadership Event 2015

14 Aug 2015

Tussen 9 en 19 juli was de gehele Raad van Bestuur van Hilton Worldwide (bekend in Nederland van onder andere de hotelketens: Hilton, Waldorf Astoria en Double Tree) in Amsterdam voor het Hilton Senior Leadership Event 2015. Aan D&B The Mobility Group de taak om deze groep (de 75 topmanagers van Hilton Worldwide) op te halen van Schiphol en gedurende deze 11 dagen tussen de diverse evenementen locaties.

 

Voor deze opdracht heeft D&B samengewerkt met Marcus Executive Car Services die zijn luxe wagenpark ter beschikking heeft gesteld. Deze bestaat onder andere uit de nieuwe Mercedes V-klasses, Viano’s, Mercedes S- en E-klasse sedans, aan luxe auto’s dus geen gebrek.

 

Lees hier de hele case over Hilton Worldwide

 

Over Hilton Worldwide:

Twaalf verschillende merken, meer dan 4,300 hotels & resorts en ruim 155,000 personeelsleden is Hilton Worldwide de werelds top hotel bedrijf. Merken die Hilton Worldwide voert zijn onder andere; Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astroria, Conrad Hotels & Resorts, Double Tree by Hilton, Hampton by Hilton en Hilton Garden Inn.

 

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amstelveen. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeurprivé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Please reload

Zoeken op tags

Cases

Please reload

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram