D&B The Mobility Group verhuist naar kantoor aan de Amstel


Amsterdam, 1 februari 2010 – Mobiliteit specialist D&B verhuist van de Amsterdamse grachtengordel naar een kantoor aan rivier De Amstel.

D&B is aan de Amsterdamse grachtengordel in ruim 17 jaar uitgegroeid van kleine specialist in mobiliteit- en receptiediensten tot een facilitaire speler van omvang. “De grachten zijn altijd een bron van inspiratie voor ons geweest”, aldus medeoprichter Hertz. Maar de binnenstad heeft ook zo z’n beperkingen. Van gracht naar rivier. Daar zou men grote ambities in kunnen lezen. “Wij zijn inmiddels een landelijke speler. Dit betekent dat er meer gereisd wordt. De extra reistijd die wij kwijt zijn om de binnenstad van Amsterdam te verlaten of te bereiken, past niet langer bij de manier waarop wij ons bedrijf willen runnen. Wij moeten bereikbaar zijn voor klant, medewerker en leverancier. Daarnaast willen wij snel bij onze klanten kunnen zijn”.

Vanuit het nieuwe D&B kantoor aan de Amsteldijk wordt uitgekeken over de Amstel. Aan de overkant van de Amstel weet D&B zich vergezeld door de Rembrandt-, Mondriaan- en Breitnertoren die in grote mate de skyline van de stad bepalen. “Al met al geen slecht gezelschap”, volgens Bas Hertz

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeur / privé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Zoeken op tags

Cases

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram