D&B rijdt TOP GEAR trio “British style”…

21 Jan 2010

AMSTERDAM – Het presentatietrio van de populaire Britse tv-show Top Gear is tijdens het Top Gear Live-evenement in de RAI in Amsterdam. Dat maakte de organisatie woensdag bekend.

 

Gedurende dit vierdaagse autospektakel worden de Top Gear-gezichten Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May in style vervoerd in Landrover’s latest model: the NEW VOGUE. Uiteraard is Landrover ook bekend met de reputatie van de drie heren en heeft voor het betere stuurwerk de chauffeurs van D&B ingehuurd.

 

Over D&B The Mobility Group:

D&B The Mobility Group is gevestigd in Amsterdam. Als aanbieder van mobiliteitsdiensten verzorgt D&B onder andere chauffeursdiensten in de vorm van een studentchauffeurprivé chauffeur, valet parking service en parkeerbegeleiding.

Please reload

Zoeken op tags

Cases

Please reload

Volg ons

  • D&B The Mobility Group LinkedIn
  • D&B The Mobility Group Facebook
  • D&B The Mobility Group Instagram