top of page

CHAUFFEURSDIENSTEN

D&B The Mobility Group logo

D&B THE MOBILITY GROUP / DIENSTEN / CHAUFFEURSDIENSTEN

ENJOY THE RIDE

Het rijden met chauffeur maakt dat u uw aandacht en tijd daadwerkelijk anders kunt besteden. Onze professionele en studentenchauffeurs zijn prima opgeleid, gaan altijd goed voorbereid de weg op en begrijpen wat u van hen verwacht. Maar wij gaan graag een stap verder. Zo wordt u altijd persoonlijk te woord gestaan door onze planners, bespreken wij uw wensen en verwachtingen in een intakegesprek voorafgaand aan uw eerste rit en kijken wij waar wij u persoonlijk nog meer mee van dienst kunnen zijn.

Onze studentchauffeurs (HBO, Universiteit) vormen een zeer aantrekkelijk alternatief voor taxivervoer over langere afstanden of de professionele directiechauffeur. Daar komt bij dat onze chauffeurs ook de wachttijd graag nuttig besteden door extra taken op zich te nemen: van het wassen of tanken van de auto tot het ophalen van stomerijgoed of het laten uitvoeren van een servicebeurt. Onze studentchauffeurs doorlopen een intensief werving- en selectietraject en leggen een op-maat-gemaakte rijdtest* af.

Studentchauffeur

Onze directiechauffeurs, allen beroepsmatige chauffeurs, hebben meerdere rijvaardigheidstrainingen doorlopen en zijn minimaal CCV-D1 gecertificeerd. Doorgaans worden onze directiechauffeurs voor een langere periode bij onze opdrachtgevers gedetacheerd. Mocht u echter tijdelijk gebruik willen maken van één van onze professionele directiechauffeurs, dan is dit uiteraard eveneens mogelijk.

Directiechauffeur

AUTO MET CHAUFFEUR

Wanneer u niet in uw eigen auto gechauffeerd wenst te worden, maar gebruik wilt maken van een auto uit ons uitgebreide luxe wagenpark, dan helpen wij u graag de juiste keuze te maken. Wij hebben intensieve samenwerkingen met o.a. Tesla, Audi, Mercedes en Jaguar Land Rover.

 

Chauffeur Reserveren

CHAUFFEUR RESERVEREN

Wij verzoeken u vriendelijk om hieronder uw aanvraaggegevens in te vullen. Mocht u problemen ondervinden, dan kunt u ons ook bereiken op 020 751 66 77. Bekijk hier onze tarieven.

Let op: Als de rit vandaag plaatsvindt, kunt u alleen telefonisch boeken.

"Oh.. zijn we er al?

Als ik dat hoor, weet ik dat ik het goed heb gedaan."

JORICK

BEKIJK OOK

REVIEWS

Onze ervaring met D&B The Mobility Group zijn louter positief. De uiterlijke verzorging van de chauffeurs is te kenmerken als zakelijk, consistent en verzorgd. Bovendien is de serviceverlening flexibel en is men te allen tijde bereid om een last minute klus in te plannen.

David van As
Product Manager bij Jaguar Land Rover Nederland

LOUTER POSITIEF

10

bottom of page